"ГЕРОЇ СЕРЕД НАС"

 

 

Цього року День захисників і захисниць України будуть вперше відзначають 1 жовтня.
Саме тому для учнів 3-А і 3-Г класів був проведений урок- зустріч. Урок мужності і патріотизму. На якому діти поглибили знання про тих, кого називають захисниками і захисницями, які стали символом хоробрості, патріотизму й боротьби за свободу і незалежність.
На уроці діти замислились над питанням: хто такі герої і де їх можна побачити?
А відповідь була проста- це татусі Власюка Б., Жовтого-Коринського П., Король О. та наш сміливий учитель Приймак Володимир Юрійович та багато-багато інших українців.
Володимир Юрійович вміло та цікаво розповів дітям про те, за які цінності борються наші захисники та захисниці, а це: незалежність та територіальна цілісність, воля, соборність, гідність України та українців.
Діти залюбки слухали розповідь мудрого, талановитого вчителя, захисника України який, здається, і не залишав свій рідний ліцей. Були тут згадані  і Бахмут, Бородянка, рідні бойові побратими та багато інших бойових місць.
Третьокласники отримали відповіді на свої зовсім недитячі запитання, Володимир Юрійович нікого не залишив поза увагою, а як досвідчений майстер – педагог він просто вів урок.
Хвилиною мовчання згадали тих, хто віддав своє життя за Україну. Спасибі тобі, вчителю, за мужність і сміливість, за  любов до рідної  країни.
Ти – один із героїв нашого непереможного народу, ліцеїстів Жашківського ліцею №1. Щиро вітаємо Вас з Днем захисника і захисниць, з Днем учителя!
Урок завершився. Але почуття патріотизму та свідомості за подвиг героїв не зникли. Діти завітали на Алею Слави. Вклонившись подякували тим, хто вже ніколи не пройде по рідній Жашківській землі; віддав своє життя за свободу і незалежність нашої країни.

Класні керівники:
Власюк М. В.
Барабанчук О.В.


Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

"Як зробити онлайн-навчання живим та цікавим"

Тарас Шевченко- геніальний син українського народу